Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

"Ingerii" de la Campia Turzii au simtit magia sarbatorilor de iarna

Social
Tools
Typography

O nouă ediţie a manifestării "Ziua Îngerilor" s-a desfăşurat joi, 3 decembrie la Câmpia Turzii, cu începere de la orele 16.00.

Manifestare dedicată la Câmpia Turzii copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi, "Ziua Îngerilor" a avut o nouă ediţie şi în 2015 cu implicarea directă a SPLAS (Serviciului public Local de Asistenţă Socială) şi implicit a administraţiei locale de la Câmpia Turzii.

Pentru a oferi bucurie copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi din Câmpia turzii, organizatorii au pregătit, pe lângă pachetele venite direct de la Moş Nicolae, şi un spectacol în care au fost antrenaţi artişti mai mici sau mai mari atât din Câmpia Turzii cât şi din Turda.

Astfel, atât majoretele "Angels" cât şi trupa de majorete "Dream Girls" au oferit momente de dans, la fel cum tot momente de dans au oferit şi perechile Maria Crişan - Rareş Saroşi şi Lorena Oltean - Dragoş Vaşvari de la clubul de dans Potaissa din Turda care au încântat publicul prezent cu mai multe reprize de dans din care nu au lipsit valsul lent, tangoul, quick step-ul, valsul vienez, samba, cha-cha, rumba sau jive.

De asemenea, în program a fost prezent şi clubul de canto "Bella Musica" cu cinci interprete.

Dacă Ştefania Petric a interpretat melodia "Dacă părinţii ar fi părinţi" iar Andreea Lambrea a interpretat melodia "Too Mama", Antonia Cananenco a fost prezentă în spectacol cu melodia "Când uitaţi să mai visaţi", în timp ce Alexandra Ploscar a interpretat "Mama Doo" iar Adela Ciocan a dorit să impresioneze publicul cu "Titanium" şi "Dragostea rămâne".

Nu în ultimul rând, din spectacol nu au lipsit dansurile tradiţionale româneşti, de acest moment "ocupându-se" ansamblul folcloric "Ardeleana" din Câmpia turzii prin grupa sa de juniori, în spectacol fiind prezentă şi Maria Mocean cu melodia "Aleluia".

Dincolo de spectacol, însă, copiii şi tinerii - atât cei cu dizabilităţi, cărora le-a fost dedicat momentul, cât şi cei care au depus eforturi pentru a se prezenta în spectacol - au fost răsplătiţi cu darurile pregătite special pentru ei.

Potrivit Tamarei Vasinc, şeful SPLAS Câmpia Turzii, deşi numărul de copii şi tineri cu dizabilităţi existenţi în statisticile SPLAS de la Câmpia turzii nu depăşeşte 107, în total au fost pregătite nu mai puţin de 200 de pachete cu daruri care să bucure pe toţi cei care au fost implicaţi - spectatori şi artişti - în evenimentul de la Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS