Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

"Noi tehnici si metode de consiliere si informare - Schimb de bune practici" - Workshop organizat in cadrul proiectului "Si noi avem dreptul la munca!"

Social
Tools
Typography

Agenția de Consultanță și Afaceri Română - ACAR - a organizat în cadrul proiectului "Și noi avem dreptul la muncă!" POSDRU/165/6.2/S/143094, workshop-ul "Noi tehnici și metode de consiliere și informare - Schimb de bune practici" pe parcursul a două zile, 09 - 10 iulie 2015, în orașul Baia Sprie, judeţul Maramureș.

Workshop-ul a avut ca obiectiv realizarea unui schimb eficient de bune practici între consilieri și reprezentanți ai instituțiilor publice și ONG-urilor în vederea identificării de noi tehnici şi metode de consiliere şi informare care să sprijine grupurile vulnerabile în scopul unei mai bune orientări profesionale a acestora pe piaţa muncii.

Integrarea socio-profesională a grupurilor vulnerabile și dezvoltarea metodelor de informare și consiliere au reprezentat câteva dintre temele ce au fost abordate în cadrul evenimentului.

Workshop-ul "Noi tehnici și metode de consiliere și informare - Schimb de bune practici" a constituit un adevărat forum de prezentare și dezbatere a celor mai bune tehnici şi metode de consiliere şi informare reunind reprezentanţi ai instituţiilor publice și organizaţiilor neguvernamentale, experţi și consilieri.

Activitățile din cadrul workshop-ului vor avea ca rezultat final îmbunătățirea serviciilor de sprijinire a grupurilor vulnerabile.

Proiectul "Și noi avem dreptul la muncă!" are o durată de 18 luni şi se implementează în perioada aprilie 2014 - octombrie 2015 în regiunile Bucureşti - Ilfov, Sud - Muntenia și Nord - Vest având ca obiectiv general îmbunătățirea integrării grupurilor vulnerabile și eliminarea barierelor cu care aceste grupuri se confruntă în încercarea lor de a obține un loc de muncă și de a se integra în societate.

Proiectul "Și noi avem dreptul la muncă!" și conduce la atingerea unui nivel mai înalt de calificare prin furnizarea de cursuri de calificare pentru 900 de beneficiari în meserii precum florar decorator, parchetar, lucrător poligraf, lucrător în tâmplărie, lucrător în tricotaje - confecții, lucrător în alimentație, lucrător în comerț, cameristă, brancardier, operator introducere, validare și prelucrare date.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS