Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Scolarii din Campia Turzii au participat la concursul "Copilarie fericita"

Social
Tools
Typography

În data de 3 iunie anul curent, a avut loc concursul tematic „COPILĂRIE FERICITĂ"- activitate derulată de către Serviciul Public Local de Asistență Socială Câmpia Turzii, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

Au participat 4 echipe ale şcolilor gimnaziale din municipiu, fiecare fiind formată din 6 copii, clasele V-VIII. Aceștia au prezentat materiale power-point, realizare proprie. Tema propusă a fost: percepția asupra evenimentelor care îi fac fericiți.Toate materialele prezentate au fost premiate și au surprins prin imagini vizuale, auditive, frumuseţea și inocența copilăriei, cu aspecte din viaţa de familie, din activitatea școlară şi cea extraşcolară.

La eveniment a participat si viceprimarul municipiului Campia Turzii, Avram Gal, care i-a felicitat pe copii pentru minunatele creații proprii și totodata i-a încurajat să continue să creadă în visele lor.

Administrația publică locală, apreciază elevii și cadrele didactice ale instituțiilor de învățământ, care s-au implicat în acest eveniment.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS