Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Tranşa a VI-a de ajutoare alimentare de la UE se distribuie la Turda din 6 iunie

Social
Tools
Typography

Începând cu data de 06.06.2023, vă anunțăm că vor fi acordate PACHETELE ALIMENTARE de la UE tranșa VI pentru persoanele/familiile cu domiciliul în Turda, aflate temporar în situații critice de viață. Acestea includ victimele calamităților, persoane dependente și alte situații deosebite de vulnerabilitate, conform OUG 84/2020 și anchetelor sociale realizate. De asemenea, pachetele vor fi acordate și persoanelor care locuiesc în așezările informale.

Iată detaliile distribuirii:

Perioada: 06.06.2023 - 09.06.2023

Pachete pentru familiile cu minori incadrați în gradele de handicap grav și accentuat.

Din data de 12.06.2023, pachetele alimentare vor fi acordate adulților cu dizabilități (handicap grav și accentuat), precum și celorlalte categorii menționate mai sus, în limita stocului disponibil.

Adresa de ridicare: Str. Aurel Vlaicu nr. 3 (fostul Liceu Dr. I. Rațiu - lângă Primărie)

⌚ Program: luni-joi, între orele 08.00-13.00 și vineri, între orele 08.00-12.00.

Vă rugăm să aveți asupra voastră următoarele documente:

Act de identitate valabil

Certificat de încadrare în grad de handicap (copie + original) pentru beneficiarii cu dizabilități

✋ Având în vedere greutatea pachetului, de peste 25 kg, vă rugăm să veniți însoțiți de o persoană care să vă ajute la transport. Fiecare beneficiar sau aparținător trebuie să se prezinte și să ridice personal pachetul.

Pentru informații suplimentare, vă puteți adresa Direcției de Asistență Socială Turda, la adresa Str. Avram Iancu nr. 12 sau la numărul de telefon 0738772192.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS