Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Asociaţia pentru Promovarea Incluziunii Sociale derulează proiectul “Vocea Noastră”

Social
Tools
Typography

Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale - APIS, în cadrul Programulului  Active Citizens Fund România parte a Granturilor SEE și Norvegiene 2014 – 2021,cu sprijinul finanțatorului  Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC), în calitatea sa de Operator de Fond al Active Citizens Fund România parte a Granturilor SEE și Norvegien  2014 - 2021,APIS deruleaza  proiectul “Vocea Noastră” -  RO2020/ACF_A6_GM_13.

In cadrul proiectului obiectivele urmaresc implicarea activa cu solutii proactive a tinerilor romi din oras prin cresterea capacitatii prin împuternicirea comunității intr-un proces amplu de dezvoltare comunitara integrat, focusat pe cresterea capacității socio – economică.10 tineri romi din 4 comunitati marginalizate (app. 2000 romi in comunitati) sunt formați abordând cauzele excluziunii si injustiției sociale să prioritizeze si să participe la viața comunității și la luarea deciziilor, să pledeze pentru drepturile lor.

O problema identificata de tineri in comunitate a fost in perioada de autorecenzare cand au oferit sprijincelor care au dorit să faca autorecenzarea on -line

Asociatia Pentru Promovarea Incluziunii Sociale

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS