Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Campania umanitară „Fă o bucurie cu o jucărie!” (6-17 Decembrie 2021)

Social
Tools
Typography

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda dă startul unei campanii. Este vorba despre o campanie umanitară de colectare de jucării și jocuri pentru copii. Acestea vor fi donate în luna decembrie 2021 unor copii din familii nevoiașe. Campania se numește „Fă o bucurie cu o jucărie!” și va avea loc în perioada 6-17 Decembrie 2021.

Vă așteptăm cu donațiile la sediul central al Bibliotecii Municipale ”T Murășanu” Turda situat în Piața Republicii nr 52, între orele 10:00 - 17:00, în holul bibliotecii.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0264.31.38.37
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS