Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Tichete de masă de 100 de lei, acordate vaccinaţilor cu schemă completă de către Direcţia de Asistenţă Socială Turda

Social
Tools
Typography

“ACORDARE TICHETE VACCINARE” - aşa este intitulată postarea Direcţiei de Asistenţă Socială Turda de pe reţeaua de socializare facebook. Iată ce se anunţă în postare:

Incepand cu 1 noiembrie 2021 , avand in vedere prevederile Ordonantei 19/2021 se vor acorda tichete de masa pe suport hârtie in valoare de 100 lei, persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare .
Schemă completă înseamnă două doze din serurile Pfizer, Moderna sau AstraZeneca și o doză din serul Johnson & Johnson. Cei care se imunizează acum cu doza a treia nu beneficiază de tichete de masă.
Pot solicita acordarea acestor vouchere TOATE PERSOANELE imunizate cu schema completă in perioada 3 septembrie -14 septembrie. Pentru a le ridica e nevoie de dovada vaccinării și de cartea de identitate.
Tichetele vor fi ridicate de la sediul Directiei de Asistenta Sociala Turda, str. Dacia nr.1, in intervalul orar luni -joi 08.00-13.00 si vinerea de la 08.00-12.00.
Pentru restul persoanelor vaccinate cu schema completă se vor acorda voucherele la următoarea distribuire făcută de Ministerul Sănătății.
Tichetele pot fi acordate în termen de 60 de zile calendaristice , de la doza a doua.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS