Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

AMoS ED continuă să sprijine educaţia copiilor din medii defavorizate: pregăteşte surprize pentru 1 iunie!

Social
Tools
Typography

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică continuă demararea proiectului Connect:ED, care are ca obiectiv să ofere accesul la educație, în toate formele ei, copiilor din medii defavorizate prin donarea aparaturii necesare studiului.

AMoS ED continuă acest proiect pentru ca perioada nedeterminată a pandemiei a împiedicat accesul la orele online pentru mulți copii din mediile rurale și astfel, din Septembrie, luna în care a început acest proiect, asociația a reușit să ajute 15 copii, dar nu ar fi reuși să ajute niciunul făra ajutorul persoanelor care au donat aparatura.

Așadar, AMoS ED vrea să ofere cu ocazia sărbătorii de 1 Iunie un cadou copiilor, acesta fiind șansa la un viitor mai bun.

Dacă ai aparatura veche pe care nu o mai folosești, o poți oferi unui copil și poți să transformi aparatura veche într-un viitor de succes.

Contactează-ne la 0724046519 sau pe pagina de Facebook AMoS ED and Da Vinci.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS