Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primăria Turda: Anunţ distribuire alimente/produse de igienă în cadrul programului POAD

Social
Tools
Typography

Conform Ordonanței de urgență 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2019-2021

Direcția de Asistență Socială Turda, aduce la cunoștința beneficiarilor de venit minim garantat sau alocație de susținere a familiei din cart. Poiana, că începând de Luni 08.02.2021, pe strada Câmpiei nr. 57 (Centrul comunitar de Igiena și Sănătate - cartier Poiana) se vor distribui produsele de igienă și alimentare după următorul program:

Luni -Vineri între orele 08.00-12.00

Titularii celor două categorii de beneficii, se vor prezenta în vederea ridicării pachetelor, în timpul programului, având asupra lor actul de identitate valabil.

Începând cu 15.02.2021, distribuirea alimentelor și a produselor de igienă pentru beneficiarii de venit minim garantat sau alocație de susținere a familiei din celelalte cartiere ale municipiului Turda , se va face pe str. Aurel Vlaicu nr. 3 (fostul Liceu Dr. I. Rațiu – lângă primărie) după următorul program:

Luni-Vineri între orele 08.00-12.00

Beneficiarii de produse alimentare și produse de igienă se vor prezenta în vederea ridicării pachetelor, în timpul programului, având asupra lor actul de identitate valabil.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS