Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

31
Sun, May
187 New Articles

VIDEO | Imagini de la accidentul de azi, din Turda

Eveniment
Typography

În cursul zilei de azi, marţi, 2 iulie 2019, la iesirea din Turda spre Cluj-Napoca, în zona de carosabil dintre Turda şi Copăceni a avut loc un grav eveniment rutier. Un TIR s-a răsturnat.

Cel mai probabil, un conducător auto dorea să iasă în drumul european E60 - chiar cu intenţia trecerii peste linia dublă continuă - şi a ieşit în faţa unui TIR care se deplasa regulamentar pe direcţia Cluj-Turda.

În încercarea de a evita coliziunea, şoferul autocaminonului a intrat pe contrasens dar, cu toate acestea, coliziunea n-a putut fi evitată.

În încercarea de a reveni pe carosabil, TIR-ul a intrat în balans şi s-a răsturnat.

Vezi mai jos întregul film al evenimentului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS