Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Caravana România MARE în Europa, în județul Cluj

Eveniment
Tools
Typography

Caravana ,,România MARE în Europa’’ ajunge în județul Cluj. George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, însoțit de voluntarii caravanei ,,România MARE în Europa’’ și un microbuz tricolor, au fost prezenți în orașul Cluj-Napoca, vineri, 8 martie, ora 17:00, în fața Primăriei pentru a colecta semnături în vederea înscrierii în cursa electorală din luna mai.

Caravana România Mare în Europa va fi prezentă în localitățile țării pentru a informa cetățenii despre programul candidaturii mișcării unioniste la alegerile europarlamentare și pentru a colecta cele 100.000 de semnături.

„Vom străbate toate localitățile țării pentru a colecta numărul necesar de semnături. Numai împreună putem duce mesajul Unirii în Parlamentul European. Cele 100.000 de semnături reprezintă primul pas pentru o Românie Mare în Europa, iar acest pas nu poate fi realizat decât cu sprijinul clujenilor. Contăm pe fiecare român din Cluj, dar și din toate localitățile județului”, a declarat George Simion, candidatul mișcării unioniste.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.Simion susține că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

Formularul de semnături poate fi descărcat aici.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS