Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Patinoarul de la Turda s-a deschis pentru un nou sezon de distracţie

Eveniment
Tools
Typography

Un moment aşteptat - cu regularitate de câţiva ani încoace - în sezonul rece a fost şi deschiderea patinoarului din parcul central al municipiului Turda, eveniment care a avut loc sâmbătă, 9 decembrie, la orele 17:00.

Chiar dacă vremea nu a fost una neapărat prielnică, printre stropii de plaoie zeci de persoane de toate vârstele au fost prezente pentru a se bucura de inaugurarea patinoarului, alături de reprezentanţi ai administraţiei locale, printre care şi primarul Cristian Matei.

Pe acorduri muzicale vesele şi în compania focurilor de artificii, pe gheaţa proaspătă au intrate personaje de poveste care îi îndemnau, în special pe cei mici, să se bucure de noul patinoar.

Aşa cum se anunţase, în prima zi intrarea a fost liberă, astfel că aşteptau intrarea pe gheaţă copii, tineri şi adulţi deopotrivă, majoritatea formând coadă pentru închirierea patinelor.

Tarifele practicate pentru intrarea la patinoar sunt cele stabilite de aleşii locali în şedinţa de consiliu:

  • 5 lei preșcolar cu vârsta de până la 7 ani inclusiv/serie (o serie durează 1 oră și 30 de minute)
  • 8 lei elevi/studenți/serie
  • 12 lei adulți/serie
  • 9 lei închiriere 1 pereche de patine/serie
  • 1 leu persoană/garderobă/serie

Pentru pasionaţii de distracţie pe gheaţă se oferă şi abonamente cu 10 intrări din care garderobă și două intrări gratuite, tarifele pentru aceste abonamente fiind următoarele:

  • copii până la 7 ani - 45 lei
  • elevi și studenți - 70 lei
  • adulți - 100 lei 

Patinoarul de la Turda va fi deschis până în luna februarie a anului viitor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS