Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Zilele Municipiului Turda 2017 s-au încheiat. De-acum rămân amintirile... | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Seria de evenimente dedicate sărbătoririi municipiului Turda s-a încheiat odată cu focul de artificii din seara de duminică, 13 august 2017.

Toate evenimentele desfăşurate în cele trei zile de sărbătoare au fost cuprinse într-un film realizat special în acest sens, pentru a ne aduce aminte cum a fost.

Deschiderea oficială, evenimentele de la Muzeul de Istorie Turda, concertul de muzică psaltică de la Catedrala ortodoxă, Expoziţie de carte, Nunta de Aur, Gala premiilor de excelenţă, Expo Flora, distracţia, competiţiile şi atelierele din Parcul Tineretului, festivalul de bucătărie turdeană, momente folclorice, demonstraţii Salina Equines, expoziţia de automobile şi biciclete, concertele artiştilor invitaţi şi multe, multe altele au fost surprinse în filmul următor:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS