Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Accident la BT Transilvania Rally 2017 pe speciala de pe Valea Fericirii

Eveniment
Tools
Typography

Ehipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyunday 120 R% a fost implicat, in aceasta dimineata, intr-un grav accident in timp ce se aflau pe proba speciala 5 – Valea Fericirii – prima a acesi zile.

Echipajul a parasit traseul, s-a izbit violent de un stalp si a iesit in décor. Ambulanta probei a intervenit imediat la fata locului. Pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea starii de constienta, iar navigatorul a suferit o contuzie toracica. Ambii au fost stabilizati la fata locului, sunt in stare buna,  iar acum se afla in ambulanta, in drum spre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta pentru investigatii suplimentare”, a precizat doctorul Cristian Ursu, medic sef al Rlaiului Transilvania.

Potrivit directorului organizatoric al Transilvania Rally, Bela Soica, proba speciala 5 a fost intrerupta si apoi parcursa in regim de etapa, iar raliul continua cu celelelate probe speciale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS