Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Acţiune importantă a Poliţiei la Turda: deliciul dar şi informarea spectatorilor

Eveniment
Tools
Typography

De ziua ei, Poliţia Română a fost prezentă, prin reprezentanţi, şi pe pietonala din centrul istoric al municipiului Turda astăzi, 23 martie, cu începere de la orele 9:30, unde au fost prezenţi mai mulţi spectatori dintre care majoritatea erau copii.

Cum era de aşteptat, copiii au fost cei mai impresionaţi de ce înseamnă forţele de poliţie, la spectacol contribuind foarte mult demonstraţiile făcute de poliţişti - din diverse servicii - prezenţi în centrul istoric al municipiului Turda.

Toţi cei prezenţi au putut face cunoştinţă, mai îndeaproape, cu autovehiculele de intervenţie ale Poliţiei Române, au văzut ce înseamnă tehnica de luptă, armamentul sau auputut vedea, de exemplu, cum cei de la serviciul de criminalistică iau amprente.

Într-o atmosferă călduroasă, într-o zi cu soare, reprezentanţii Poliţiei Române au avut grijă să ducă şi o campanie de informare adresată în special celor mici, dar nu numai. Astfel, pe pietonala din centrul istoric al Turzii, cei interesaţi puteau găsi pliante cu diverse informaţii începând de la regulile de traversare corectă a străzii până la pericolul adus de tehnocolgia zilei de azi, adică pericolul la care se pot expune copiii şi tinerii dacă utilizează în mod nesăbuit reţelele sociale.

Chiar dacă Ziua Poliţiei Române este sărbătorită pe 25 martie, iată că şi data de 23 martie a fost una propice pentru ca cei mici în special să se familiarizez cu frumuseţea meseriei de poliţist, chiar dacă Reprezentanţii IPJ Cluj se aşteptau la o participare mai mare a copiilor mai ales că s-au trimis informări în şcolile turdene, aşteptările organizatorilor calibrându-se pe evenimente similare din oraje precum Dej, de exemplu, unde au fost peste 1.000 de copii prezenţi.

Pentru mai multe imagini de la eveniment vă invităm să urmăriţi pagina noastră de facebook Agora Media.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS