Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

S-a stins şi ultimul general de cavalerie din România: turdeanul Sever Andrei Mureşian

Eveniment
Tools
Typography

Azi dimineaţă (11 ianuarie 2017) în jurul orei 6.00, cel care a fost cunoscut ca generalul şi avocatul Sever Andrei Mureşian a încetat din viaţă la vârsta de 94 de ani.

Cu o sănătate pusă la încercare uneori inclusiv de vârsta înaintată, Sever Mureşian a suferit un accident vascular cerebral miercuri, 28 decembrie anul trecut, când a şi intrat în comă.

Ulterior generalul şi-a revenit şi a fost conştient, fiindu-i administrat tratament prin perfuzii însă, treptat, starea lui Sever Andrei Mureşian s-a deteriorat.

Generalul a decedat acasă în dimineaţa de miercuri, 11 ianuarie 2017, în jurul orei 6.00.

Mâine, 12 decembrie, trupul neînsufleţit al lui Andrei mureşian va fi depus la biserica greco-catolică de pe strada Dacia din Turda unde, la orele 18.00, va avea loc o slujbă religioasă.

Înmormântarea va avea loc cu onoruri militare vineri, 13 ianuarie, la orele 13.00.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS