Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Noua biserică din Turda a fost sfinţită

Eveniment
Tools
Typography

Fără ca celebrul ger al Bobotezei să fi trecut, evenimentul anunţat pentru credincioşii turdeni, dar nu numai, a avut loc: sfinţirea noii biserici din municipiul Turda.

Purtând hramul Sfântului Ioan Botezătorul, noul lăcaş de cult nu putea avea o dată mai potrivită de sfinţire decât data de 7 ianuarie când, potrivit calendarului creştin ortodox, se sărbătoreşte Soborul Sfântului Ioan Botezătorul.

Încă începând de la orele dimineţii - aproximativ orele 9.00 - mai mulţi credincioşi împreună cu un sobor de preoţi de la parohiile turdene şi nu numai au fost prezenţi la slujba de sfinţire a noului lăcaş de cult, slujbă oficiată de Înalt Preasfinţitul Andrei Andreicuţ, Arhiepiscop al Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului.

La finalul slujbei care a durat destul de mult după orele prânzului, enoriaşii au fost aşteptaţi în curtea bisericii cu prescură şi băutură care să-i mai încălzească într-o zi friguroasă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS