Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Primarul Lojigan, la deschiderea patinoarului: e un cadou, să nu mai trebuiască să mergeţi la Cluj sau la Turda | VIDEO

Dorin Lojigan

Eveniment
Tools
Typography

Unul dintre momentele anunţate pentru sfârşitul acestei săptămâni la Câmpia Turzii a fost şi inaugurarea, deschiderea unui patinoar artificial, lucru care se întâmplă în premieră la Câmpia Turzii, lucru care a fost posibil, iată, sub administraţia Lojigan.

Primele care au simţit plăcerea de a se bucura de gheaţa proaspătă au fost personajele îndrăgite din poveşti sau din desene animate - răţoiul Donald, Daisy, Mickey Mouse cu Minnie ş.a.m.d. - personaje care au fost urmate, evident, de copiii care au venit să se bucure, la rândul lor, de gheaţă.

“Astăzi, Primăria şi Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii au ales să vă facă un cadou: pentru prima dată la Câmpia Turzii un patinoar artificial care sper să vă ofere bucurie, să vă ofere un mod de distracţie” spunea primarul Dorin Lojigan - la rândul său încălţat cu patine şi ajuns pe gheaţă - explicaţia edilului în ceea ce priveşte inaugurarea patinoarului de care să se bucure locuitorii municipiului fiind şi ce potrivit căreia “iarna aceasta să nu mai fiţi nevoiţi să mergeţi la Cluj sau la Turda (n.r.: pentru a patina)”.

Patinoarul deschis la Câmpia Turzii va funcţiona în fiecare zi a săptămânii între orele 10.00 şi 15.30 pentru începători, iar între orele 16.00 şi 22.00 pentru avansaţi, preţul de intrare fiind diferenţiat:

  • 5 lei - copii până la 7 ani/serie
  • 7 lei - copii cu vârste între 8 şi 18 ani/serie
  • 10 lei - adulţi/serie

Chiar mai mult, cei care vor decide că doresc să se bucure de gheaţa patinoarului de la Câmpia Turzii în datele de 26 decembrie 2016 şi 2 ianuarie 2017 vor avea un alt cadou din partea municipalităţii: intrare liberă în cele două zile.

Dincolo de faptul că pe durata funcţionării patinoarului doritorii se vor avea, în zonă, de unde să procure băuturi calde sau fast-food, administraţia de la Câmpia Turzii anunţă şi că patinoarul va fi deschis şi va fi funcţional până în luna februarie a anului viitor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS