Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Copiii au fost prinşi de spiritul sărbătorilor la Primăria Turda | GALERIE FOTO

Eveniment
Tools
Typography

Copii de la mai multe instituţii de învăţământ din municipiul Turda s-au întâlnit azi, 10 decembrie, în sala mare a primăriei Turda pentru o întrevedere cu Moşul, dar şi pentru a arăta tuturor celor prezenţi cât de cuminţi au fost, cât de pregătiţi sunt ei pentru a-şi primi răsplata aşteptată un an întreg.

Crăciunul pentru copii devenit o tradiţie sub titulatura “Dăruieşte aproapelui tău” este un proiect realizat de Fundaţia Raţiu pentru Democraţie şi a fost pus în practică împreună cu The Raţiu Family Charitable Foundation şi Primăria Turda.

Potrivit modului de desfăşurare, inclusiv pe afişul evenimentului a fost anunţată participarea mai multor grupe de copii de la instituţii de învăţământ din Turda precum şcolile “Ioan Opriş”, “Horea, Cloşca şi Crişan”, “Avram Iancu”, “Andrei Şaguna”, “Teodor Murăşanu” dar şi Şcoala Profesională Poiana sau Liceul Teoretic “Jósika Miklós”, dar şi de la grădiniţele “Sfânta Maria”, “Căsuţa Piticilor”, ”Dr. Ioan Raţiu”, “Poiana cu castani” şi “Prichindelul isteţ”, nelipsiţi fiind elevii din grupul “Tariband” de la Şcoala Gimnazială Iara sau chiar copiii din comunitatea turdeană.

Înainte de a-şi primi cadourile, copiii au făcut ceea ce ştiau ei mai bine pentru a-l îndupleca pe Moş să le ofere darurile oricum aduse pentru ei: au interpretat colinde, cântece de crăciun şi poezii.

Evident, efortul lor a fost răsplătit de Moşul deja istovit să ducă după el darurile pregătite pentru toţi copiii cuminţi din lume.

Mai multe imagini de la câteva momente din sala mare a Primăriei Turda puteţi urmări AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS