Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Viceprimarul Szabó Róbert a fost alături de Daciana Constantea la concursul “Vreau să cânt!”

Eveniment
Tools
Typography

Aseară am ales să fiu unul dintre susținătorii Dacianei Constantea la competitia muzicală «Vreau să cânt!». Am fost foarte încântat când am aflat că este unul dintre cei 16 semifinaliști ai acestui concurs”, scria astăzi, pe pagina sa de facebook, viceprimarul Câmpiei Turzii, Szabó Róbert, după participarea, ca spectator, la competiţie.

Desfăşurată sâmbătă şi organizată de Bigtime Production întreaga semifinală a fost descrisă de viceprimarul Câmpiei Turzii ca fiind “o seară plină de emoții și energie, cu multe voci bune, care au reușit să capteze publicul în totalitate”.

Aflată printre cei 16 semifinalişti, solista din Câmpia Turzii nu a reuşit să facă pasul spre finală şi să se regăsească printre cei 8 finalişti într-o competiţie în care jurizarea a inclus şi publicul însă neajungerea în finală “nu a fost un impediment pentru Daciana, ea a continuat să se prezinte ca un profesionist, dând tot ce avea mai bun pentru întreg publicul, nu doar pentru susținătorii ei”.

Iată ce mai scria, în aceeaşi postare, viceprimarul Szabó Róbert:

“Cu toate că nu s-a calificat în primii 8 finaliști ai campaniei, Daciana nu a fost dezamăgită, pentru ea aceasta a fost încă o experiență.
La semifinala de sâmbătă pe locul întâi s-a clasat Evelin Budai, locul doi Roxana Mancaș, iar Andreea Laszlo pe locul trei.
Mă bucur că am avut ocazia să cunosc un copil modest, cu mult bun simț, un profesionist desăvârșit, care va ajunge acolo unde îsi dorește, pe marile scene ale României și ale lumii.
Cu siguranță pentru ea spectacolul va continua, pasiunea pentru muzică va crește, iar încrederea dobândandită în urma acestor experiențe o va face să-și ducă visul spre realitate.
Felicitări organizatorilor pentru această Gală live și mult succes tuturor celor care vor mai participa la competițiile organizate de Bigtime Production”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS