Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Au căutat lemne în clădirea fostei judecătorii din Turda iar la poartă îi aştepta poliţia şi ambulanţa | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Nişte cetăţeni oneşti şi de treabă - susţin ei - au avut o zi mai puţin obişnuită azi, 23 noiembrie, după ce au dat buzna în clădirea fostei judecătorii din Turda unde - tot ei susţin - ar fi căutat ceva de-ale... căldurii.

Concret, oamenii au intrat (numai ei pot spune cum) căutând, potrivit propriilor declaraţii, lemne de foc. Întâmplarea a făcut că unul dintre ei a făcut cunoştinţă nu doar cu legea gravitaţiei, dar mai ales cu asfaltul pe care a căzut de la oareşce înălţime, căzătura fiind de aşa natură încât omul a rămas lat.

Alţi cetăţeni de bine au vrut să sară în ajutor celui despre care ştiau că este accidentat şi l-au ajutat cu un apel la 112, apel în urma căruia la faţa locului au ajuns şi poliţia (în prima fază poliţia locală apoi cea şi naţională) şi serviciul de ambulanţă.

Interesant este că cetăţeanul şi-a revenit miraculos şi, când s-a văzut tot pe lumea asta, a dat să fugă (cumva înţelegem). Doar că era prea târziu...

Doi bărbaţi şi o femeie au fost identificaţi, însă drumurile lor s-au despărţit instantaneu: cel accidentat a beneficiat de transport gratuit (gratuit, adică din banii contribuabililor) cu ambulanţa în timp ce celălalt bărbat împreună cu femeia, după ce şi-au stins ţigările neterminate şi se jeleau că ei n-au făcut niciun rău - au avut noroc de un alt tip de plimbare gratis: urcaţi în maşina poliţiei au pornit în partea opusă celei în care se deplasa tovarăşul de năzdrăvănii cu ambulanţa, adică spre secţia de poliţie pentru a da declaraţii în legătură cu onestitatea lor.

Singura problemă: cine se ocupă de căruţul cu care cetăţenii veniseră să îşi ducă onestitatea acasă de prin clădirea fostei judecătorii?. “Liviule, ia, bă, căruţu’ ăla, te rog io, şi du-l până acasă! Bă, Liviu, ia, bă, căruţu’ ăla, că mă duc la gardă...” rezolva problema, din pragul uşii maşnii de poliţie, unul dintre beneficiarii călătoriei gratis.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS