Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Primarul Turzii, întâlnire cu europarlamentarul cu Corina Creţu, la Bruxelles

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 17 noiembrie este data la care primarul Cristian Matei are programată întâlnirea cu europarlamentarul Corina Crețu, Comisar European pentru Politici Regionale. Locul de desfăşurare a întâlnirii este Comisia Europeană, în Bruxelles, Belgia. 

Potrivit comunicatului făcut public de administraţia turdeană înaintea întâlnirii, “Comisarul european Corina Crețu va analiza împreună cu delegația municipiului Turda posibilitățile de finanțare a priorităților investiționale ale municipiului, pentru perioada de programare financiară a Uniunii Europene 2014-2020”. 

“Este oportună și necesară deplasarea unei delegații care să prezinte sectoarele majore unde se impune utilizarea fondurilor externe pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă a municipiului nostru. 

Prezentarea și susținerea proiectelor municipale de dezvoltare locală în cadrul unei întâlniri cu doamna comisar european Corina Crețu, ale cărei responsabilități coincid intereselor municipiului Turda, reprezintă un demers extrem de important pentru dezvoltarea orașului. Unul dintre obiectivele principale ale municipalității este acela de a realiza cât mai multe proiecte majore cu ajutorul finanțărilor externe.“

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS