Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Vârstnicii din Câmpia Turzii nu au fost uitaţi de administraţia locală

Eveniment
Tools
Typography

- comunicat -
Pe parcursul a două zile, începând cu data de 01.10.2016, reprezentantii administraţiei locale, primarul Dorin Nicolae Lojigan şi viceprimarul Róbert István Szabó, însoţiţi de reprezentanţi ai Centrului pentru Persoane Vârstnice, au vizitat beneficiarii cărora li se oferă servicii de îngrijire la domiciliu, pentru a le oferi un zâmbet, o floare, un cadou şi o vorbă bună.

Cei serbaţi au fost copleşiti de emoţii, în egală măsură, emoţiile lor fiind copleşitoare pentru vizitatori.

De asemenea, seara zilei de 3 octombrie a fost caracterizată de voie bună şi bucuria reîntâlnirii pentru ceilalţi beneficiari ai centrului, în număr de peste 160, în cadrul unei seri de socializare, organizată pentru ei de către angajaţii centrului, cu susţinere financiară din partea Primăriei municipiului Câmpia Turzii. 

Această întâlnire a fost un bun prilej de ieşire din rutina zilnică, moment în care toată lumea s-a bucurat de artă şi cultură, prin intermediul unor momente artistice, precum: recital de poezie al poetului Călin Pop, reprezentaţii de dans sportiv din partea Clubului ”Potaissa” Turda  şi dans popular susţinut de Ansamblul ”Ardeleana” Câmpia Turzii. Alte două momente mult aşteptate de către participanţi au fost recitalurile susţinute de către doi artişti de marcă, Magda Puskas şi Aurica Rus Corşeu.

Cu acest prilej, cei sărbătoriţi au lăsat deoparte problemele de sănătate specifice vârstei, au dansat şi s-au întrecut în cadrul unor probe de dans, fiind premiaţi şi felicitaţi pentru performanţă şi îndrazneală, dar şi în talente culinare, cu prilejul a două concursuri în cadrul cărora a fost desemnată cea mai bună gospodină: ”Prăjitura bunicii” şi ”Cămara cu bucate”.

Atmosfera a fost încărcată de energie, de trăire autentică, de vitalitate, într-o combinaţie de copilărie şi tinereţe a nepoţilor care alergau prin sală, a micilor şi mai marilor dansatori, alături de seniori, ca model de viaţă şi experienţă.

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice se sărbătoreşte în fiecare an în data de 1 octombrie şi este un moment special de exprimare a respectului şi de preţuire pentru valoarea, eforturile şi realizările lor, care au contrtibuit la evoluţia comunităţilor în care trăim.

Mesajul Primarului municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, cu acest prilej este: ”Pentru voi cei care, în multe momente din viaţă, mi-aţi fost sprijin, model, refugiu şi încurajare, am tot respectul şi vă mulţumesc. Mamă, tată, bunici şi străbunici, la mulţi ani sănătoşi!”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS