Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Comunicat: Promenada Verii la Câmpia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

CULTURA este o parte importantă a identităţii naţionale, este pilonul de bază pe care se sprijină o comunitate în continua sa dezvoltare.

Administrația locală SUSȚINE și SPRIJINĂ evenimentele culturale (atât în spaţii deschise, cât şi în spaţii închise), viaţa socialã şi sportivă a Municipiului Câmpia Turzii.

Teatrul de Vară al Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii şi-a deschis din nou porţile, după ce ani buni a fost lăsat în paragină iar primul eveniment cultural, cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Fanfarã şi Majorete "PROMENADA VERII" a fost un real SUCCES.

Sincere felicitări tuturor celor implicaţi!!

Róbert SZABÓ, Viceprimar al Municipiului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS