Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Accident rutier în apropiere de magazinul Kaufland din Turda

Eveniment
Tools
Typography

Joi, 7 aprilie, înainte de orele 18.00, în apropierea magazinului Kaufland din Turda a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Accidentul nu a fost unul grav şi nu s-au înregistrat victime. Totuşi, au fost două persoane care au acuzat dureri.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit cauza evenimentului rutier: neacordarea de prioritate.

Unul dintre vehiculele implicate în evenimentul rutier se deplasa pe strada Câmpiei, cu direcţie dinspre Câmpia Turzii spre centrul municipiului Turda, în timp ce celălalt autovehicul se deplasa în sens opus pe aceeaşi arteră de circulaţie.

Conducătorul auto al autovehiculului care se deplasa dinspre Câmpia Turzii a dorit să efectueze viraj stânga spre strada Haţegului, însă nu a acordat prioritate autovehiculului care se deplasa regulamentar din sens opus.

Două din persoanele aflate în autovehiculele implicate în evenimentul rutier au acuzat dureri şi au dorit să facă deplasarea până la Spitalul Municipal Turda pentru câteva investigaţii în plus, însă nu este nimic grav.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS