Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Câmpia Turzii are zece oameni valoroşi cu patalama

Eveniment
Tools
Typography

Palatul Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii a găzduit sâmbătă, 26 martie, prima ediţie a ceea ce se doreşte a deveni un eveniment etalon pentru municipiu: Gala Oamenilor de Valoare, o gală care îi aduce în prim plan pe cei cu merite deosebite pe parcursul anului 2015.

Gala de premiere a oamenilor de valoare desfăşurată cu începere de la orele 18.00 s-a dorit a fi ceva mai mult decât o simplă festivitate de premiere, astfel că pe scena sălii "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" şi-au făcut apariţia mai mulţi artişti locali, aici amintindu-i, ca idee, pe Crina Praţa, ansamblul "Muguri de pe Arieş", Adela Ciocan, Ioana Racolţa (care a interpretat o melodie inclusiv împreună cu micuţa Melisa Toma), Daciana Costantea sau dansatorii de la clubul de dans Potaissa Turda dar asta nu înseamnă că doar ei au dat viaţă primei ediţii a Galei Oamenilor de Valoare de la Câmpia Turzii.

De asemenea, printre invitaţii evenimentului s-a aflat şi solistul trupei Compact, Paul Ciuci, cel care a înmânat unul dintre premii.

În proiectul derulat de părintele Daniel Vălean împreună cu Tinerii Voluntari pe care îi coordonează, cetăţenii municipiului au avut la dispoziţie reţeaua de socializare Facebook unde se puteau face propuneri de oameni de valoare pentru zece categorii sau domenii de activitate.

Odată propunerile făcute, s-au efectuat sondaje pentru fiecare categorie unde, la fel, cei care doreau puteau să voteze.

Votul online, însă, a contat doar parţial în desemnarea câştigătorilor pentru fiecare categorie, la această primă ediţie categoriile avute în vedere fiind (în ordine alfabetică) Administraţie, Afaceri, Artă, Cultură, Educaţie, Politic, Religie, Sănătate, Spirit Civic şi Sport. Totuşi, trebuie menţionat că au fost atât situaţii în care votul online a coincis cu votul final, cât şi situaţii în care nu s-a întâmplat acest lucru.

Înainte de momentul premierii la fiecare categorie era prezentat un scurt filmuleţ cu cei nominalizaţi, cu cie - cum s-ar spune - calificaţi în partea finală, deoarece au fost şi cazuri în care unii dintre cei nominalizaţi s-au retras pe parcurs.

Dar să vedem cine sunt câştigătorii:

Categoria "Administraţie"

Spre deosebire de votul online, câştigătorul categoriei "Administraţie" a fost desemnat primarul Radu Hanga.

Categoria "Afaceri"

Spre deosebire de votul online, câştigătorul categoriei "Afaceri" a fost desemnat Kubilay Kocak.

Categoria "Artă"

La categoria "Artă" Mihaela Sebeni nu a mai apărut printre finalişti iar câştigătorul de la votul online a fost acelaşi cu câştigătorul final: Flavius Bendreş.

Categoria "Cultură"

Spre deosebire de votul online, câştigătorul categoriei "Cultură" a fost desemnat Vasile Mathe.

Categoria "Educaţie"

La categoria "Educaţie" printre finalişti nu a mai apărut Monica Cherecheş şi, spre deosebire de votul online, câştigătorul categoriei a fost desemnat în persoana Ginei Farcaş.

Categoria "Politic"

La categoria "Politic" Horaţiu Hatos nu a mai apărut printre finalişti iar câştigătorul de la votul online a fost acelaşi cu câştigătorul final: Gheorghe Rece.

Categoria "Religie"

La categoria "Religie" printre finalişti nu au mai apărut Alin Mazăre şi Daniel Crişan iar câştigătorul de la votul online a fost acelaşi cu câştigătorul final: Simion Felvinţi.

Categoria "Sănătate"

La categoria "Sănătate" câştigătorul de la votul online a fost acelaşi cu câştigătorul final: Mahmoud Alajmi.

Categoria "Spirit civic"

La categoria "Spirit civic" Horaţiu Hatos şi Adrian Hânsa nu au mai apărut printre finalişti iar câştigătorul de la votul online a fost acelaşi cu câştigătorul final: Nicuşor Lăcătuş.

Categoria "Sport"

La categoria "Sport" câştigătorul de la votul online a fost acelaşi cu câştigătorul final: Cosmin Sălăgean.

La evenimentul care are printre obiective nu doar responsabilizarea celor care au câştigat ci şi determinarea celor care tind spre un asemenea premiu să se implice mai mult au fost prezente diverse personalităţi ale lumii politice, printre care îi amintim pe Şerban Rădulescu, Ioan Moldovan sau Mircea Irimie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS