Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Trupa Voltaj, alături de eroii României | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

- comunicat -
Miercuri, 16 martie 2016, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, trupa Voltaj a sustinut un concert caritabil ale carui incasari au fost donate, in totalitate, Asociatiei Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati "Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir".

Intr-o sala plina pana la refuz si incarcata de emotia si solemnitatea evenimentului, au rasunat hiturile celebrei trupe care ne-a reamintit ca, uneori, tot ceea ce trebuie sa faci este "sa o iei de la capat", ca "vocea ta" trebuie sa se faca, intotdeauna, auzita, ca "lumea e a ta", daca stii sa iubesti cu adevarat.

"Pentru noi, propunerea Asociatiei Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati ne onoreaza si suntem mandri ca am sustinut acest concert dedicat unor adevarati eroi ai Romaniei. Le multumim tuturor celor care au cumparat bilet la acest spectacol si au fost astfel alaturi de ei, le multumim tuturor celor care sunt si vor fi alaturi de acesti oameni minunati, pentru care niciun sacrificiu nu este prea mare atunci cand vine vorba despre tara lor", declara Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Concertul caritabil s-a incheiat cu single-ul "Din toata inima", devenit un adevarat imn "pentru Romania" al tuturor celor prezenti.

In luna februarie, Voltaj a lansat single-ul "Kori Gent", un cantec-poveste despre lipsa de comunicare dintr-o relatie de iubire. Piesa beneficiaza de un videoclip realizat in conditii speciale, care integreaza un personaj animat (Kori Gent) in lumea reala, si este o metafora la timpul pe care-l petrecem tot mai mult in lumea virtuala, in detrimentul comunicarii autentice.

Credit foto: Dragos Asaftei

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS