Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Iubeşte Turda - evenimentul amânat care a avut loc

Eveniment
Tools
Typography

Dacă pentru 19 februarie Primăria Turda anunţa un eveniment prin care iubăreţii erau invitaţi să iubească Turda în luna iubirii, s-a întâmplat ca evenimentul să fie amânat pentru o dată ulterioară din motive de vreme nefavorabilă.

Apoi, evenimentul a fost anunţat din nou, de data aceasta pentru 4 martie 2016.

Reprogramarea a cauzat şi modificări. Spre exemplu, dacă iniţial se vorbea de premierea unui culplu de îndrăgostiţi - doar era vorba de iubirea Turzii în luna iubirii - premierea cuplului "a căzut", deja fiind martie.

Totuşi, "Luna iubirii" a rămas deşi nu mai era luna iubirii - februarie - ci era deja martie - eventual luna femeii, sau prima lună de primăvară.

Acuma nu stăm să calculăm câţi din cei prezenţi erau părinţi, bunici sau alte rude ale copiiilor prezenţi în spectacol şi câţi erau spectatori autentici care chiar au dorit în străfundurile lor să vină să vadă spectacolul oferit pentru ei, cu amânare, de Primăria Turda dar, oricum, mulţimea de turdeni adunaţi ciorchine de-a lungul gardului de protecţie s-au putut bucura de momentele pregătite de organizatori: demonstraţii de karate, momente de antren oferite de practicanţii de zumba sau de membrii clubului de dans Potaissa Turda, ori de copiii de la "Muguri de pe Arieş".

Normal, cei mai mici dintre participanţii la eveniment au fost răsplătiţi pe măsura vârstei.

Evident, unul din momentele importante a fost anunţat ca fiind concertul trupei Incognito.

Apropo, să nu uităm de momentul în care domnişoare purtând frumosul port tradiţional românesc - asta am înţeles că era - vorbeau în engleză pentru, evident, mulţii vorbitori de engleză din public. Lucrul e absolut normal din moment ce tradiţia poporului român englez trebuia transmisă mai departe pentru generaţiile următoare mai ales având în vedere că inclusiv şi cei mai puri păstrători de tradiţie - ţăranii de la sate - încearcă încă de foarte multă vreme să ţină pasul cu modernul şi tehnologia, unul dintre exemplele cele mai la îndemână fiind că tradiţionalele căruţe sunt echipate cu "tiers".

De asemenea, doamnelor şi domnişoarelor prezente le-a tresăltat inima în piept - credem noi - când primarul le-a oferit flori şi mărţişoare zâmbindu-le larg. Noroc că primarul a oferit florile în calitate de primar şi nu de candidat la Primărie, pentru că ar fi fost incorect ca actualul primar candidat să îşi facă imagine de candidat pe banii Domeniului Public, ceea ce ar fi incorect faţă de ceilalţi posibili candidaţi care nu au posibilitatea să folosească în campanie fondurile societăţilor aflate în subordinea administraţiei locale.

Apropo, dacă SC Domeniul Public SA Turda nu s-a numărat printre sponsorii evenimentului, înseamnă că Primăria a achitat panseluţele oferite de primar doamnelor şi domnişoarelor?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS