Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Spectacol de Ziua Indragostitilor la Campia Turzii | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Municipalitatea de la Câmpia Turzii a organizat, pentru toţi cei care consideră că simt iubirea, un concert în aer liber cu ocazia Valentine's Day.

Cei invitaţi să îi încânte pe cei prezenţi la spectacol au fost Misty, Alexandra Ungureanu, Keo şi Admiral C4C, primii trei din cei enumeraţi mai sus beneficiind de "asistenţa" muzicală a lui Ioan (chitară) şi Sebastian (tobe).

Deşi programat să înceapă de la orele 18.00, după ce încălzirea publicului a fost asigurată de cipriotul DJ M.I.G., prima care a urcat pe scena amenajată pe platoul din apropierea Sălii Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Câmpia Turzii a fost Misty.

Familiară publicului de la Câmpia Turzii cel puţin de la ediţia de anul trecut a Zilelor Municipiului, Misty este cunoscută odată pentru rolul pe care l-a avut în serialul "Nimeni nu-i perfect" sau pentru primul său videoclip - "Bang" - lansat în luna octombrie a anului trecut.

Alexandra Ungureanu este interpreta care nu are nevoie de prea multe prezentări. Cochetând cu muzica încă de la vârsta de şase ani şi urmând lecţii de canto, pian şi chitară, Alexandra Ungureanu a colaborat încă din 2001 cu trupa Sistem pentru single-uri precum "Emoţii" sau "Senzaţii", ulterior semnând un contract cu trupa Crush.

"Azi vii, mâine pleci" este, probabil, cel mai cunoscut (şi single-ul său de debut solo) dintre cântecele lui Keo, cel care, dincolo de apariţiile în media privind realţia pe care a avut-o cu Andreea Bălan, la Câmpia Turzii a încântat cu piesela sale, Keo fiind cel care a cântat atât împreună cu Alexandra Ungureanu cât şi cu Misty.

Nu în ultimul rând Admiral C4C, un cunoscut al publicului de la Câmpia Truzii, a venit cu propunerea sa, muzica de club, condimentată cu senzualitatea care emana dinspre scenă odată cu prezenţa celor două dansatoare.

"Drop the Boom" sau "Boom Bang" sunt doar două dintre piesele care se leagă de numele Admiral C4C, primul artist nigerian care a înregistrat succese prin muzica sa, artistul fiind premiat pentru numeroasele contribuţii în divertismentul european.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS