Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

La Campia Turzii cazul familiei Bodnariu a fost in centrul atentiei | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Celebrul caz al familiei Bodnariu, din Norvegia, a avut ecouri şi la Câmpia Turzii, municipiu în care o parte dintre cetăţeni şi-au arătat solidaritatea cu familia destrămată de statul norvegian.

ctBodnariu steagDuminică, 17 ianuarie, la orele 14.00, mai mulţi cetăţeni s-au adunat la fântâna arteziană din parcul aflat în proximitatea Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turziiîn încercarea de a atrage şi mai mult atenţia asupra cazului familiei Bodnariu, familie faţă de care cei prezenţi şi-au manifestat solidaritatea.

Mai multe sute de persoane, în majoritatea lor creştini, au înfruntat vântul şi ninsoarea purtând pancarte prin care îşi transmiteau mesajul lor către statul norvegian căruia îi solicitau, în diverse forme, să înapoieze cei cinci copii familiei Bodnariu.

La fel ca şi la alte manifestări similare din ţară, şi cei prezenţi la Câmpia Turzii au adus cu ei jucării care ar trebui, în final, să ajungă la cei cinci copii ai familiei Bodnariu prin intermediul ambasadei Norvegiei la Bucureşti.

După ce frigul a fost străpuns de acordurile muzicale ale fanfarei prezente la manifestarea de la Câmpia Turzii, cel care a luat primul cuvântul a fost Neluţu Aron, pastor la biserica penticostală din Câmpia Turzii. Lui i-au mai urmat, cu alocuţiuni, Trif Iosif Matei (biserica Betania), părintele Daniel Vălean (Parohia Ortodoxă nr. 2 Câmpia Turzii) şi Pavel Dan (biserica Alfa şi Omega Turda).

Fiecare dintre vorbitori s-a referit la importanţa familiei ca celulă de bază a societăţii, la firescul creşterii copiilor în cadrul familiilor în care s-au născut dar şi la necesitatea implicării autorităţilor române în rezolvarea situaţiei existente precum şi la efectele negative asupra copiilor rupţi de familiile lor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS