Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

A derapat si a rupt gardul unitatii de pompieri din Turda

Eveniment
Tools
Typography

În seara zilei de marţi, 8 decembrie, pe Calea Victoriei din Turda, în zona unităţii de pompieri turdene, a avut loc un accident care poate părea ciudat.

Un autoturism a derapat şi, lovind un alt autoturism parcat, s-a proptit în gardul unităţii de pompieri din Turda.

Potrivit martorilor prezenţi la faţa locului, conducătorul auto se deplasa cu autoturismul marca Porsche (autoturismul roşu) dinspre strada Ştefan cel Mare spre Câmpia Turzii când, la intrarea pe Calea Victoriei, a derapat şi, ajungând pe trotuar, a lovit un autoturism marca Dacia (Dokker) parcat pe trotuar, după care s-a oprit în gard.

De la forţa impactului cu care autoturismul Porsche a lovit autoturismul Dacia, cel din urmă a fost proiectat în acelaşi gard dislocând o bucată de beton şi, cu toate acestea, autoturismul Dacia nu părea neapărat foarte avariat.

Pe de altă parte, ajuns cu spatele în gardul unităţii de pompieri, autoturismul Porsche practic a dărâmat un segment de gard - partea de beton - partea superioară (cea metalică) dislocându-se şi căzând, la rândul ei, peste maşină.

Condiţiile de trafic - cu un carosabil umed - combinate cu faptul că autoturismul care a derapat face parte din mărcile care sunt mai greu de controlat în condiţii de trafic dificile având tracţiunea pe roţile din spate par să fi fost ingrediente suficiente pentru producerea evenimentului rutier.

Din fericire nu s-au înregistrat victime iar Poliţia continuă cercetările pentru a stabili în mod precis cauzele producerii accidentului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS