Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Fri, Sep
76 New Articles

Accident la Vâlcele. O maşină răsturnată pe plafon. S-a intervenit şi cu o ambulanţă de terapie intensivă mobilă

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Vâlcele. Apelul de urgență a venit în jurul orei 19:15, iar la misiune au luat parte două autospeciale, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SAJ.

În accident a fost implicat un singur autoturism, care era răsturnat în momentul în care forțele noastre au ajuns la fața locului. Înăuntru se afla o femeie de aproximativ 60 de ani, conștientă și cooperantă. Aceasta nu era încarcerată, dar acuza dureri, astfel că echipajele noastre au extras-o în siguranță, pentru a nu agrava posibilele leziuni.

De asemenea, la spital au mai fost transportați doi bărbați de aproximativ 60 de ani și 30 de ani.

Pompierii au asigurat de asemenea măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și au revenit în urma cu puține momente la bază.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS