Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Minor de clasa a VIII-a, lovit de maşină la Turda

Eveniment
Tools
Typography

Azi, pe strada 22 Decembrie 1989 din Turda a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un minor, elev în clasa a VIII-a, a fost lovit de un autoturism despre care martorii spun că ar fi circulat cu viteză prea mare pentru zona respectivă.

ISU Cluj a precizat: “Echipajele noastre au fost solicitate pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier petrecut pe strada 22 Decembrie 1989 din Turda. A fost accidentat un minor de 15 ani, iar echipajul SAJ l-a transportat la spital. Noi am intervenit preventiv cu o autospecială cu apă și spumă.”

De asemenea, poliţiştii rutieri  din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați despre eveniment în jurul orei 14.30.

Potrivit IPJ Cluj, “Din cercetările preliminare a rezultat faptul că un conducător auto în vârstă de 22 de ani, care se deplasa cu un autoturism în direcția localității Mihai Viteazu ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus, iar apoi în zona unei parcări neamenajate, unde a suprins și accidentat un minor de 15 ani. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS