Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Accident pe strada Dr. Ioan Raţiu din Turda. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 31 martie, în jurul orei 13.00, a avut loc un accident rutier, produs pe strada Dr. Ioan Rațiu, din municipiul Turda.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au constatat că o femeie în vârstă de 64 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada menționată mai sus, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale: o femeie în vârstă de 32 de ani și o minoră în vârstă de 13 ani.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS