Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Un actor alergător - Maraton de 8 Martie

Eveniment
Tools
Typography

După „un maraton” de reprezentații cu spectacolul Van Dan-10 ani de sânge murdar în Borșa, Sighetul Marmației și Vișeul de Sus, actorul Vali V. Popescu a alergat astăzi 8 martie pentru teatru, pentru doamne și domnișoare, de la Cluj la Turda.

Cu ocazia acestului maraton, actorul dorește să-și arate respectul, admirația și recunoștința pentru femeie al patrulea an consecutive la rând.

Startul simbolic va fi ca în fiecare an, de la Teatrul Național Cluj și oprirea în fața Teatrului Național Aureliu Manea Turda.

Cei care au dorit să-l întâmpine pe Vali V. Popescu, au putut-o face în fața teatrului din Turda în jurul orei 12.00.

Vali V. Popescu a doborât câteva recorduri personale în 2020, traseul de 30 de km fiind parcurs în 2 ore și 25 de minute cu o viteză de 4 min 50 sec per km.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS