Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Accident la ieşire din Turda, spre Alba Iulia: impact între un camion cu remorcă şi un autotren frigorific

Eveniment
Tools
Typography

În această dimineaţă (mirecuri, 11 ianuarie) pe raza localităţii Mihai Viteazu (la ieşire din Turda spre Alba Iulia) a avut loc un eveniment rutier în care, potrivit IPJ, au fost implicate două autoutilitare şi care s-a soldat cu pagube materiale.

Cu puţin înainte de ora 7:00, ISU Cluju informa că “pompierii turdeni au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut la ieșire din Turda, pe drumul E81”.

Mai concret, ISU preciza, la rândul său, că “în accident au fost implicate un autotren frigorific și un camion cu remorcă” şi că “nu au existat persoane încarcerate, iar un singur bărbat a fost evaluat de către echipajul SMURD”, bărbatul refuzând, în cele din urmă, transportul la spital.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS