Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

FOTO | Accident grav în Feleacu: maşini avariate şi pasageri transportaţi la spital!

Eveniment
Tools
Typography

În dimineaţa zilei de duminică, 8 ianuarie 2023, pe raza comunei Feleacu, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma evenimentului rutier, trei persoane au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

Potrivit IPJ Cluj, “coliziunea față-spate s-ar fi produs între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, care circulau din direcția Cluj-Napoca spre Feleacu. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 57 de ani.”.

În afară de cele trei persoane găsite încarcerate - doi adulţi şi o minoră de 15 ani, victimele fiind extrase în siguranţă de către pompieri şi transportate la spital - alte două persoane au avut nevoie de îngrijniri medicale de specialitate fiind, de asemenea, transportate la spital, numărul victimelor ridicându-se, astfel, la cinci: o minoră de 15 ani, trei femei de 38, 49 și 57 de ani şi un bărbat de 41 de ani - potrivit ISU Cluj.

La eveniment au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca. Aceştia, în paralel cu acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, la misiune luând parte o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și una SAJ.

De asemenea, potrivit IPJ Cluj, testările alcoolscopice au indicat rezultate negative iar în urma evenimentului, traficul rutier a fost afectat aproximativ 45 de minute.







BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS