Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

VIDEO | Autocar ieşit în decor. Afectaţi 52 de pasageri

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 6 ianuarie, după ora 15.00, în apropierea localităţii Răscruci a avut loc un eveniment rutier. Au fost solicitaţi să intervină atât poliţia cât şi pompierii.

În momentul sosirii echipajelor operative ISU la fața locului ocupanții autocarului erau ieșiți din autocar şi în primele momente două persoane au solicitat consult medical. La fața locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD.

Potrivit IPJ Cluj, “din primele informații, un ansamblu de vehicule (autocar și remorcă), în care se aflau mai multe persoane, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Botoșani, ar fi ieșit în afara părții carosabile după ce conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare”.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS