Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Fum la policlinica Turda. ISU: "Au ars mai multe deşeuri din materiale plastice"

Eveniment
Tools
Typography

Azi, 24 octombrie, pompierii au fost anunţaţi, printr-un apel, că dintr-o încăpere situată la etajul al doilea al clădirii policlinicii din Turda iese fum, la faţa locului deplasându-se două autospeciale, o autoscară și un echipaj SAJ.

În prima fază, în momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit mai multe încăperi inundate cu fum, şi a început recunoașterea de către echipajele de pompieri.

La finalizarea acţiunii, ISU a transmis următoarea informare:

“Au ars mai multe deșeuri de materiale plastice dintr-un coș situat într-o încăpere a laboratorului policlinicii din Spitalul Municipal Turda. Arderea acestora a generat degajări puternice de fum în zona laboratorului.
O femeie s-a autoevacuat din spațiile respective, până la sosirea pompierilor, și a primit îngrijiri de la echipajul SAJ. Aceasta a fost transportată la CPU Turda în stare de conștiență și cooperantă, cu suspiciuni de arsuri la nivelul mâinilor și antebrațelor.
Flăcările au fost stinse cu mijloacele de primă intervenție, stingătoare, până la sosirea pompierilor, de către personalul spitalului.
Nu au fost necesare alte măsuri suplimentare de evacuare din spațiile unității sanitare."

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS