Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Consiliul Județean, prezent la evenimentul dedicat Centenarului Încoronării Regelui Ferdinand și Reginei Maria la Alba Iulia

Eveniment
Tools
Typography

Vicepreședintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Vákár István, a întâmpinat vineri, 14 octombrie a.c., la Cluj-Napoca, Familia Regală a României.

Majestatea Sa Margareta, Alteța Sa Regală Principele Radu, cetățeni de onoare ai județului Cluj începând cu anul 2015, și Alteța Sa Regală Principesa Sofia întreprind o călătorie simbolică cu Trenul Regal, în perioada 14-15 octombrie, de la Cluj-Napoca la Alba Iulia, în scopul celebării Centenarului Încoronării Regelui Ferdinand și a Reginei Maria, la Alba Iulia.

Vákár István, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj: „A fost o onoare și o bucurie să luăm parte la acest eveniment plin de semnificații, menit să marcheze un moment istoric unic pentru țara noastră. Este deosebit de important să menținem vii, în conștiințele conaționalilor noștri, faptele mărețe ale personalităților care și-au adus contribuția la dezvoltarea și modernizarea, în mod substanțial, a statului român.”

Trenul Regal a pornit din stația CFR Cluj-Napoca la ora 13.05, anterior acestui moment având loc, pe peronul gării, un ceremonial militar, la care a luat parte și conducerea forului administrativ județean. Trenul Regal va opri la Câmpia Turzii – ora 14.08, Aiud – ora 14.55 și Teiuș – ora 15.20, unde va staționa câte zece minute.

Sâmbătă, 15 octombrie a.c., ora 10.30, trenul va ajunge la Gara Alba Iulia, acesta putând fi vizitat în intervalul 11-18.

Biroul de presă
14 octombrie 2022

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS