Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Cristian Matei: “Cum a fost la AgroFest Ediția IV?”

Eveniment
Tools
Typography

O ediție tare faină, în care am reușit să-i suprindem și pe cei mici și pe cei mari

Timp de două zile, în Parcul Central, într-un decor de poveste, artiști populari, ansambluri folclorice, meșteșugari și producători agricoli au fost protagoniștii principali ai festivalului #AgroFest!

Cu mici suprize, precum: pită cu unsoare și cu ceapă, ceaun, balmoș și o super tombolă cu produse din Cămara Bunicii am reușit să aducem câte un zâmbet fiecărui participant care ne-a onorat cu prezența.

Mulțumim sponsorilor: Viarom, Salina Turda, Compania de Apă Arieș, Sarerom, Marathon Distribution Group, Nello Construct, AWE Infra, DDD Insecto și La Lorraine, pentru sprijinul acordat în organizarea unui frumos festival al toamnei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS