Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Patru maşini implicate într-un accident rutier petrecut în judeţul Cluj. 7 bărbaţi transportaţi la spital

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Livada. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:50, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD.

În sprijin au venit și cei de la SAJ. În accident au fost implicate 2 autoturisme, un microbuz și o autocamionetă. Nu au existat persoane încarcerate. 7 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani au fost transportați la spital. Cu toții erau conștienți și cooperanți.

UPDATE IPJ CLUJ:
La data de 6 mai a.c., în jurul orei 08.10, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1 C, la km 38+300, în localitatea Livada.
Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între 4 autovehicule, care se deplasau pe direcția Cluj-Napoca spre Gherla, respectiv o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din Cluj-Napoca, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Jucu și un microbuz condus de un bărbat de 32 de ani, din Comuna Câțcău.
În urma coliziunii conducătorul auto de 34 de ani, 3 pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani și 3 pasageri din autoutilitară au fost transportați la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.
Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS