Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Accident la Gilău: un autoturism răsturnat. Şoferul plecat de la locul accidentului nu avea permis şi consumase alcool

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Gilău. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 12:35, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială de la Garda de intervenție nr.2 Gilău, o ambulanță SMURD și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Pompierii au găsit trei autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat. De asemenea, opt persoane au reușit să iasă singure afară din autoturisme.

Toate erau conștiente și cooperante. În cele din urmă, o minoră în vârstă de 17 ani a fost transportată la UPU pentru îngrijiri de specialitate. Pompierii au ajutat și la tractarea autoturismelor, iar traficul s-a reluat în urmă cu puține momente.

UPDATE (poziţia IPJ Cluj):
Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Gilău, care circula cu un autoturism pe DJ107P, la pătrunderea pe DN1E60, intenționând să se deplaseze în direcția Huedin a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa înspre Cluj Napoca, pe DN1E60.
În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu alte două autovechicule, ulterior răsturnându-se.
Bărbatul de 44 de ani, din comuna Gilău ar fi părăsit locul accidentului rutier, fiind ulterior depistat de politisti.
S-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar testarea acestuia cu aparatul etilotes a indicat o concentrație de 0,11mg/l alcool pur în aerul expirat.
A rezultat rănirea si transportarea la o unitate medicala a unei tinere în vârstă de 17 ani, din comuna Gilău, care se afla în autoturismul acroșat inițial.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS