Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Accident mortal la ieşire din Turda (la intersecţia E81 cu drumul spre Bădeni)

Eveniment
Tools
Typography

În jurul orei 14.40 poliţiştii au fost sesizaţi pentru a interveni la un accident de circulație, produs la intersecția DN1 E81 cu DC 82, la km 438+500m, în comuna Moldovenești, în afara localității.

“Din primele date” - informează IPJ - “impactul s-a produs între un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Turda, care circula pe drumul comunal înspre cel național, și un autovehicul condus de un bărbat de 67 de ani, din județul Satu Mare, pe DN1 E81, din direcția Turda spre Aiud”.

De asemenea, în urma accidentului, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD, la faţa locului fiind găsite două autoturisme avariate.

“Într-unul dintre acestea, care era răsturnat în șanțul pentru colectarea apelor pluviale, se afla un bărbat în vârstă de cca 60 de ani fără semnale vitale” informează ISU Cluj precizând că “s-a acționat imediat pentru extragerea acestuia și aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit, iar echipajul SAJ, sosit la fața locului, a declarat decesul acestuia”.

Alte două persoane au fost consultate la faţa locului - conducătoarea auto de 23 de ani şi o femeie din Turda, pasageră în autoturismul condus de bărbatul care a decedat în urma impactului - au fost consultate la faţa locului de către SAJ, fiind ulterior transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS