Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
111 New Articles

Accident tragic la Turda. O femeie a decedat

Eveniment
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Aviatorilor. Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 10:15, iar pompierii au participat la misiune cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD” se arată în informarea ISU Cluj.

Poliţia a fost sesizată, de asemenea, în legătură cu tragicul eveniment rutier. “Din primele date, conducătorul unei autoutilitare de colectare a resturilor menajere, condusă de un bărbat de 54 de ani, ar fi surprins și accidentat o femeie de 79 de ani, care se afla în traversarea străzii”, informează şi IPJ.

Dacă ISU confirmă că “în momentul în care au ajuns la fața locului, pompierii au găsit o femeie care prezenta leziuni incompatibile cu viața”, IPJ precizează că “testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ”.

În plus, tot de la IPJ aflăm că autoutilitara se deplasa dinspre strada Ioan Opriş spre strada Plopilor, însă nu se precizează dacă femeia traversa regulamentar sau nu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS