Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Explozie cu victime la Cluj-Napoca. O persoană a decedat!

Eveniment
Tools
Typography

În dimineaţa zilei de vineri, 12 decembrie, la o pensiune situată pe strada Dunării din Cluj-Napoca a avut loc o explozie, urmată de un incendiu. În urma evenimentului o persoană a decedat şi două persoane au fost transportate la spital.

În această dimineață, în jurul orei 06.52, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112 a fost sesizată explozia unei clădiri de pe strada Dunării din municipiul Cluj-Napoca, aceasta fiind urmată de un incendiu” informa IPJ Cluj la câteva ore după producerea evenimentului.

De asemenea, IPJ Cluj mai informa

“La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, echipaje din cadrul I.S.U., și jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităților a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz și electricitate.
Până în acest moment două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbați, ambii de 34 de ani, din județul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsuflețit al unei persoane. Polițiștii au stabilit identitatea acesteia, respectiv o femeie de 37 de ani, din județul Timiș.
Sunt desfășurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanțele care au condus la acest incident.”

La rândul său, ISU Cluj a confirmat intervenţia la locul evenimentului, situaţia constatată şi modul în care s-a intervenit:

“Au fost dislocate 3 Autospeciale de stingere de mare capacitate, o autoplatforma de lucru la înălțime, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanta terapie intensivă mobilă și ambulanțe SAJ. În timpul intervenției pentru stingerea incendiului a fost descoperită o persoană de sex feminin decedată/carbonizată, și au mai fost identificate încă 2 persoane de sex masculin, conștiente, care prezentau arsuri pe mare suprafață a corpului. Aceste 2 victime, conștiente, au fost transportate la spital. Suflul exploziei a afectat clădirile și autoturismele din zona pe o raza de aproximativ 30 metri. A mai fost acordată asistență pedicala altor 4 persoane insa nu au fost transportate la spital. Incendiul a fost limitat de intervenția pompierilor și nu s-a extins la vecinătăți. Mai multe persoane din imobilele din zona s-au autoevacuat.La acest eveniment au  intervenit aproximativ 30 pompieri. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei evenimentului. Între timp, incendiul care se manifesta la conducta de gaz de la nivel strada a fost lichidat”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS