Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Accident de circulație în municipiul Turda. Tînără transportată la unitatea medicală

Eveniment
Tools
Typography

Poliția a fost sesizată în jurul orei 12.15 cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția celor două străzi, fiind implicat un autoturism și un motociclu.

Conform primelor informații furnizate, impactul a fost produs între un autoturism, condus de un bărbat de 56 de ani, din Turda, pe strada Putna cu direcția către strada Ștefan cel Mare, și un motociclu, condus de o tânără de 16 ani, din Turda, pe strada Ștefan cel Mare.

În urma evenimentului, tânără a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Testările efectuate cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS