Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Accident rutier mortal pe DN1 E60

Eveniment
Tools
Typography

Din primele informații furnizate, evenimentul rutier a fost sesizat în jurul orei 17.30, fiind vorba despre o coliziune produsă între două autoturisme, pe DN1 E60 - km 515 + 600m.

Un conducător de 44 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un parapet din beton aflat pe partea stângă a sensului său de mers, intrând ulterior în coliziune cu un autovehicul, condus din sensul opus, de un bărbat de 57 de ani, din comuna Poieni.

Din nefericire, în urma evenimentului, o femeie de 47 de ani, din comuna Poieni, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din aceeași comună, a suferit vătămări incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Conducătorii au fost testați alcoolscopic, rezultatele testelor de respirație fiind negative.

UPDATE ISU - 19.18 - În jurul orei 17.20, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier  produs pe DN 1, localitatea Izvoru Crisului. Au fost două autoturisme implicate, o persoană fiind încarcerată. Intervine Detaşamentul Huedin şi Garda Gilau cu două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor,(ambulanță SMURD), un echipaj Terapie Intensivă Mobilă (ambulanță SMURD) si 11 subofițeri. În urma impactului, o victimă, femeie, aproximativ48 de ani, a fost extrasă de echipajul de descarcerare, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă nu a răspuns acestor manevre. A fost declarată decedată. Încă o persoană, bărbat, primește îngrijiri medicale în acest moment.

UPDATE ISU - 19.40 - Bărbatul de 57 de ani, conştient, transportat la UPU Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS