Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Tînăr de 23 de ani încarcerat în urma accidentului de pe A3

Eveniment
Tools
Typography

În jurul amiezii zilei de marţi, 12 octombrie, pe breteaua din zona Gilău a autostrăzii A3 a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un tânăr de 23 de ani a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru extragerea tînărului din autoturismul avariat.

“Din primele date, un conducător auto în vârstă de  23 de ani, din județul Mureș ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule” informa, în jurul orei 13.00, IPJ Cluj.

Câteva minute mai tîrziu, ISU completa informaţiile existente: “În jurul orei 12.00 ISU Cluj a fost alertat prin apel SNAU 112 pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe raza comunei Gilău, autostrada A3. Au intervenit Garda Gilău,  cu o autospecială cu modul de descarcerare, și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor, plus o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 de pompieri Cluj-Napoca. În urma evenimentului, un bărbat, aproximativ 23 ani, a fost extras din autoturismul implicat şi a fost transportat de ambulanță TIM la spital, conştient”.

De asemenea, înainte de ora 14.00 IPJ a precizat că tînărul de 23 de ani circula dinspre drumul național către breteau de urcare pe autostradă iar conducătorul ansamblului de vehicule, un bărbat de 38 de ani, din București, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS