Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Un nou accident în Turda a stîrnit reacţia internauţilor

Eveniment
Tools
Typography

Luni, 11 octombrie, scurt timp după ora 20.00, pe strada Dr. Ioan Raţiu din Turda a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Nici ISU Cluj şi nici IPJ Cluj nu au oferit detalii despre cele întîmplate. Astfel, ISU preciza că “e vorba despre o tamponare, fără victime” în timp ce IPJ menţiona că a fost vorba de un “eveniment soldat cu pagube materiale”, eveniment în urma căruia “a fost intocmit formularul de constatare amiabilă”. Atît! Fără alte detalii, fără precizarea vinovăţiei, nimic...

Evenimentul rutier a fost menţionat şi pe reţeaua de socializare facebook de către Vlad Ionuţ, care scria: “Este al nu stiu catelea accident de strada Dr. Ioan Ratiu. Se circula ca in codru cu viteze nebunesti. Nu se poate iesi din curte, nu esti in siguranta pe trotuar. Limita de viteza este 40, pe alocuri 5 dar se merge ca pe autostrada. Situatia trebuie reglementata intr-un fel sau altul. Cine are idei, avocati, politicieni va rugam sa ne ajutati. De asemenea cei care locuiti pe aceasta strada si doriti sa va implicati, va rugam share masiv, scrieti in privat, luati legatura cu noi. Dorim sa semnam o petitie si sa mergem in audienta la primarie, politie, consiliu judetean, oriunde este nevoie.  Noi si copiii nostri suntem in real pericol.”

Cum era de aşteptat, evenimentul nu a rămas fără să fie comentat de unntilizatorii reţelei de socializare. Iată doar cîteva dintre reacţii:

Vlad Salcudean
Poliția rutieră sa nu mai stea prin sanțurile de la intrare in oraș sa vâneze ciolane . Sa nu mai pândească prin parcările restaurantelor și sa rezolve problemele oamenilor .
Eugen-paul Faur
Pana cand politia "sateasca" se ocupa de trafic in oras tot asa va fi,din pacate!!
Nap Dan
Trebuie supra inaltate trecerile pt pietoni (Dr. I. Ratiu intersectie cu G. Cosbuc) exact ca pe str. Dragalina si s a rezolvat problema accidentelor.
La fel si trecerea pt pietoni din dreptul Politiei mun. Turda
Luca Dinu
povestea asta e de anul trecut… trezește-l pe apretatul sa își dea acordul
Comunica Tureni
din păcate asta e situația ! cine să se ocupe ? când alții primesc dedicații.
Stanca-Maria Avramescu
Copiii merg la școală pe strada ratiu. Se fac depășiri ca pe autostrada . Mai e și o trecere de pietoni imediat după sens. Nu știu cine are curaj sa treacă pe acolo. Susțin petiția d voastra
Marius Dan Teheiu
Nu se fac depășiri pe Rațiu! Nici pe Dragalina! Ambele sunt străzi cu sens unic, două benzi de circulație! Problemele sunt create de supraaglomerația permanentă, neatenția și tupeul participanților la trafic!
Gheorghe Otvos
Unde este Poliția
Calin Almasan
La hodină ...
Cristi Moldovanu
Faceti cocoashe(ridicaturi) pe drum la fiecare 200 de metri.Foarte complicat....

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS